Що таке фингерборд?

Це дошка, призначена для того, щоб тренувати пальці рук. У перекладі вона так і звучить»дошка для пальців". Фактично вона є зменшеною копією скейтборду.

фингерборд купить

Його винайшов скейтер Стівен Ашер. Він катався на ній двома пальцями рук. Його батько, який володів іграшковою компанією, вирішив, що треба просувати ідею, і ліцензував мікроскейт під позначенням Tech Deck.

Зараз фінгерборд став окремим спортивним напрямком, і користується величезною популярністю серед підлітків.


Фінгерборд: конструкція

Конструкція досить-таки проста. Це:

Підвіска
Колеса
Шкурка
Дошка

фингерборд из чего состоит

Щоб робити трюки на фінгерборді, потрібні так звані фінгерпарки-особливі фігури, на них можна відпрацьовувати різноманітні елементи. Зараз створюють безліч таких фінгерпарків. Найчастіше зустрічаються:

Напівкругла рампа
Перила
Лава

З чого роблять фингерборд

Для створення дошки використовується всього два матеріали: пластик і дерево. Дошки, зроблені з пластику, використовують початківці. Майже всі пластикові моделі мають відмінні підвіски, міцні. Перш ніж фінгерборд купити з пластика, Треба знати торгові марки.


Торгові марки для новачків

Tech Deck. Цю марку купують найчастіше. Підвіска якісна, відрізняється високою стійкістю до механічного пошкодження.

Turbo. Випускають фінгери з дерева. Є моделі як для початківців, так і для гравців просунутого рівня.

No rule. Майже нічим не відрізняється за своїми характеристиками Tech Deck. Єдине, що відсутні конкейви.

Якщо ви початківець, ми б все ж не радили купувати пластиковий фінгерборд, так як це зачачстую відверте гов.проте :). Краще зверніть увагу на бюджетні дерев'яні фінгерборди.

Найпоширенішими для профі вважають Black River. Коштують вони дорого, проте одні з найякісніших.

Є ще варіант Тurbo п9. Купити Тurbo п9 рекомендують і початківцям, оскільки він має конкейви, коштує недорого. Є й ті, хто самі роблять фінгери, використовуючи для цього підручні матеріали. Іноді у таких майстрів виходять досить якісні конструкції, майже нічим не відрізняються від тих, що виробляють компанії.

Багатьом може здатися, що на фінгерборді проробляти трюки не складе труднощів. Однак, так здається тільки на перший погляд! Щоб домогтися успіху, треба постійно тренуватися. Початківцям рекомендується почати освоювати фінгерборд з базових елементів.

Виникає закономірне питання, а чи можна отримати травми? Фінгерборд тим і хороший, що повністю безпечний для будь-якого, хто вирішив його освоїти. Травми і удари виключаються. У той же час фінгерборд дуже захоплює. Тому його так люблять Підлітки.

 

Телеграм канал YOYO.UA


Який вибрати фингерборд

Якщо для Вас фінгерборд просто розвага, тоді варто купити бюджетну дерев'яну модель, наприклад від бренду Turbo. Коштують вони недорого.

Професійні фінгерборди з дерева купують ті, хто має намір професійно займатися даними видом спорту. Ціни на них вище, але зате і якість відмінна.


Де купити фінгерборди в Києві

Великий вибір виробів пропонує наш магазин фінгербордів YoYo.ua. Для того, щоб замовити фінгерборд Вам потрібно тільки вибрати відповідну модель із запропонованого асортименту на сайті магазину. Весь товар відмінної якості! В Україні тільки ми реалізуємо весь спектр фінгербордів за вигідними розцінками. Швидку доставку гарантуємо по всіх областях.

Потрібно купити Фінгер?

Звертайтеся до нас в магазин YOYO.UA! кращі ціни і найкрутіші фінгери.